top of page

Reiki

Reiki.jpg
 
Reiki

 

Eén uur €50,00

agnes@bij-agnes.nl

06-51906043

Reiki is een eeuwenoude methode waarbij gewerkt wordt met het laten stromen van universele energie. Rei betekent Universele en Ki betekent energie/kracht. Je kunt Reiki gebruiken om je levensdoel te bereiken, om je gezondheid te bevorderen en om bewuster te leven. Het stimuleert je zelf-genezend vermogen, zodat je fysiek en emotioneel weer in balans kunt komen. Het kan pijn verminderen, ontspant, geeft energie, of juist rust en het kan je helpen bij het nemen van beslissingen. 

 

Het doorgeven van de energie gebeurt door handoplegging op je lichaam. Wanneer de handen zijn neergelegd komt de verbinding tot stand en gaat de energie stromen. Degene die Reiki bij je doet is het kanaal waar de energie doorheen stroomt. 

 

Reiki kan in bepaalde gevallen genezing of vermindering van de klachten bevorderen. Daarmee is Reiki een aanvulling op andere geneeswijzen.

Je kunt Reiki ondergaan wanneer je klachten hebt. Daarnaast is met enige regelmaat een energieboost geen overbodige luxe. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, Reiki kan je daarbij helpen.
 
Behandeling
Bij een behandeling lig je op de behandeltafel. Je houdt je kleding aan en doet je schoenen uit. 

bottom of page