Elke donderdagavond van 19:00 - 22:00 uur en elke vrijdagochtend van 10:00 -14:00 uur is Albert Secuur Bij Agnes aanwezig voor het geven van ontspanningsmassages.  


De kosten zijn 1 euro per minuut. Voor het maken van een afspraak op die ochtend/avond of op een mogelijk ander tijdstip kun je contact opnemen met Albert via: secuur65@zonnet.nl


“Ik ben gecertificeerd masseur en heb mij gespecialiseerd in ontspanningsmassage. Daarbij ga ik op zoek naar de plaatsen waar spierspanning zit. Door middel van verschillende massage technieken creëer ik op die plaatsen ruimte en ontspanning.” 

Mijn naam is Sasja, yogadocente en masseuse,

Massage is een moment om te ontspannen, of om spierpijn te verlichten, tevens een goede aanvulling op het volgen van yogalessen. Ik bied verschillende massages aan;


* Ontspanningsmassage – even bijkomen en ontspannen (Een rustige (zachtere) massage van het gehele lichaam om weer tot jezelf te komen. De massage word gegeven op een massage tafel. Er word olie gebruikt om je spieren en huid te verzorgen. Na deze massage zult u zich ontspannen voelen. Deze massage is een goede optie als u “stevige” massage van de spieren niet prettig vind.


* Sport Massage – Voel je ontspannen en vrij om te blijven sporten (aangesloten bij NGS) Ter voorbereiding op een marathon, triatlon, of een sportieve prestatie; Bij spierpijn, Ter ontspanning, Kort na een inspanning na training of wedstrijd, Vlak voor een inspanning, voor een goede doorbloeding van de spieren, Als onderhoud. Massage van specifieke spieren kan helpen afvoer van afvalstoffen en de circulatie op peil te houden.De massage is ook geschikt als een ontspanningsmassage te zacht is.


* Massage op een mat – combinatie van thaise yoga massage,verwarmde olie en ayurvedische yoga massage

Deze vorm van massage is een stimulerende en stevige massage. Lange strijkingen, knedingen en drukken op bepaalde punten helpen om spanningen in spieren en gewrichten te bevrijden.

Verschillende massage grepen worden gebruikt en strekkingen gebaseerd op yoga. Dit om het lichaam te openen en de prana, de vitale energie, vrijer te laten stromen.

Warme olie verlicht stress en spanning in je spieren.

Na de massage zal u ontspannen en kalm vertrekken.

De massage wordt gegeven op een comfortabel matras. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde olie, er is keuze in verschillende oliën.

Prijzen :

Tarieven

30 min € 30,00

60 min € 45,00

90 min €65,00


www.vinsasyayoga.com

mail : massage@vinsasyayoga.com

Bel : 06 165 66 511

Zonnige groet

Sasja